Loading…

Our team at Lingu Yrkesnorsk

Profile ofb12 sm

Odd Bjerga

Administrator
Odd er gründeren bak og lederen for Lingu. Han er en profesjonell hobbylingvist som alltid leter etter ny lærdom. For tiden lærer han ruby (et dataspråk). Favorittspråk: persisk.
Stavanger
Profile golara

Golara Heydari

Administrator
Golara is a cheerful teacher that sets high expectations for all students and engages them to use Norwegian outside the class room. *Her lessons are fun and educational.* Golara is also educational leader for the Norwegian department at Lingu. Competence: • bachelor in Nordic languages with specialization in Norwegian as a second language • adult pedagogy and literacy teaching • master degree in reading in a second language reading (finishes in 2018) • 7 years teacher experience.
Online
Oslo
Profile manuel

Manuel Delgado

Økonomisjef
Manuel jobber som økonomisjef i Lingu. Han er fra Cordoba i Spania hvor har jobbet mange år som Finance Manager i forskjellige bedrifter. Som spanjoler flest er Manuel en fargerik personlighet - han både synger, spille gitar, lager nydelig tapas og har et stort hjerte for familien og hjemlandet sitt.
Online
Profile profilepic

Torill Lovra

Norsklærer
Jeg elsker å undervise, og spesielt for fremmedspråklige! Min utdannelse er lærer med spesialfelt innen norsk og samfunn, i tillegg til pedagogikk. Jeg har tatt sosialpedagogikk på Universitet i Oslo. I 2017 begynt jeg å studere Norsk som andrespråk, og er ferdig i utgangen av 2018. Min store interesse er å være sammen med mennesker fra andre land. Selv har jeg bodd i utlandet flere år, og har kjennskap til flere ulike kulturer. Jeg driver også med skreddervirksomhet og bunadssøm.
Sandnes
Stavanger
Profile  dsc2943

Ola Johnsen

Instructor
Ola er lærer og faglig leder i Lingu Kompetanse. Han liker språk og gamle bøker. Ola har jobbet som IT-konsulent for mediebransjen, men har studert både engelsk norsk og historie ved UiS.
Stavanger
Profile astrid

Astrid Lura

AMO-lærer
Driftssjef
Astrid er driftssjef i Lingu og har kommunikasjon, markedsføring og HR som hovedsansvar. Hun har et fantastisk engasjement for mennesker og brenner etter å lære nye ting. På jobb er hun et multitalent og har et godt øye for detaljer, struktur og logistikk. Privat er hun oppdatert på alt av duppeditter, er mye på tur og har alltid mange spennende DIY prosjekt i gang.
Sandnes
Stavanger
Profile bilde1

Saira Khursheed

AMO-lærer
Avdelingsleder
Åtte års erfaring innen undervisning og kursholder for minoritetspråklige i grunnleggende norskopplæring for barn og voksne. Min sterkeste side er at jeg er veldig engasjert og kreativ i mitt felt, og er opptatt av å oppnå gode resultater i form av gode læreopplevelser for eleven. Jeg legger stor vekt på tilpasset læring for individuelle målgrupper, som har vært det grunnleggende for verktøysmodellene jeg har utviklet og praktisert i undervisningen. Jeg har som mål å jobbe etter prinsippene for god underveisvurdering og elevinvolvering. Har også god relasjonskompetanse og erfaring fra å skape samhold på klasse- og skolenivå.
Sandnes
Stavanger
Profile dsc 7969

Marianne Golimo Gahnstrøm

Instructor
Marianne er utdannet lærer med kompetanse i norsk som andrespråk. Hun har blant annet undervist deltakere på A1- og A2-nivå, og hatt særskilt norskopplæring i barneskolen.
Sandnes
Stavanger
Profile profilbilde

Tine Frantzen

Instructor
Tine er utdannet grunnskolelærer. Hun har jobbet som kontaktlærer på barneskole de siste tre årene. Der har hun også undervist i grunnleggende norskopplæring. Nå underviser hun klasser, privatelever og i yrkesrettet norskopplæring hos Lingu Stavanger.
Stavanger
Profile fullsizeoutput 3164

Anniken Grøtting

Instructor
Anniken er en allsidig pedagog med en fersk master i utdanningsvitenskap idrett/kroppsøving. Hun har mer enn 35 års erfaring som lærer, leder, instruktør, personlig trener og kursholder mot ulike bransjer. Anniken har alltid mange baller i lufta, sitter sjelden i ro og har klokkertro på at man aldri er for gammel til å lære noe nytt.
Stavanger
Profile 51392122 320885415203961 7821190181079220224 n

Siv Priscilla Selheim

Instructor
Jeg er en stolt Lillehamring med 33 års erfaring som Siddis ;) Min karriere består av nær 30 år innen salg, service & ledelse med fokus på menneskene. Siden 2010 har jeg gründet og drevet egen business innen rekruttering, rådgivning & coaching. Jeg har studert coaching, selvledelse og emosjonell intelligens på B.I & er sertifisert NLP Master Practitioner med nær et ti års erfaring som coach & veileder. Relasjoner, de gode samtalene som inspirerer mennesker til å handle på drømmene sine, er det jeg brenner for. Når jeg får oppmuntre, utfordre og støtte team & individer gjennom personlig vekst & se de ta modige skritt inn i deres ønskede virkelighet, da er jeg i flytsonen. Ingenting gir meg større glede enn å se folk overkomme egne barrierer & oppdage at de hadde det de trengte for å starte prosessen.
Sandnes
Stavanger
Profile maria

Maria Smith Fredriksen

Instructor
Selv om Maria egentlig er østlending liker hun seg svært godt mellom fjellene og sjøen i Rogaland. Her er hun straks ferdig med master i nordisk i lektorutdanningen ved UiS. I tillegg tar hun fag i norsk som andrespråk. Maria synes det er spesielt viktig at undervisningen skal ha høy kvalitet, men at det samtidig er lov å kose seg og ha det gøy i læreprosessen. I tillegg til å jobbe med språk liker Maria å drive på med musikk. Hun spiller både piano, orgel, gitar og fiolin, og er glad i å synge og skrive egne sanger. Maria er en blid og utadvent person som liker å bli kjent med nye mennesker.
Sandnes
Stavanger
Profile rita

Rita Leschbrandt

AMO-lærer
Sandnes
Stavanger
Profile avatar name

Patricia Mevik

AMO-lærer
Sandnes